Director revista
Redactor Sef
Din turismul rural romanesc
Alese de noi pentru voi
Sustinute de Vacantelatara.ro
Citeste in format PDF
Pentru turiştii interesaţi să descopere Ţinutul Neamţului, pensiunea “Chez Marie” din satul Brateş, comuna Tarcău poate constitui un punct de plecare către toate atracţiile zonei.
Situată în pitoreasca Valea a Tarcăului, înconjurată de păduri de foioase şi de brad şi de răcoarea înălţimilor masivului Gosman Tarcău, “Chez Marie” este o îmbinare armonioasă de eleganţă, rafinament şi confort cu ospitalitatea specifică turismului rural.
Răcoarea pădurilor este acompaniată de trilul păsărilor, de talăngile din gospodării şi de susurul lin al Tarcăului, afluent al Bistriţei. Integrată perfect în cadrul natural şi promovând specificul local, pensiunea îşi justifică din plin sloganul – “Mângâiere de Brateş”. Gazda pensiunii, doamna Maria Vacaru a făcut din acest slogan un veritabil alint pentru turiştii care vor trece pragul pensiunii.
Condiţii de cazare la pensiunea “Chez Marie”
Dispuse în trei corpuri de clădire, pensiunea “Chez Marie” îşi aşteaptă turiştii în 18 camere duble, cu pat matrimonial. Atenţia la detalii, spaţiul generos, mobilierul elegant, îmbinarea dintre tradiţional şi confort sunt câteva dintre atributele camerelor “Chez-Marie”. Camerele se deschid spre un balcon-coridor de unde oaspeţii pot admira înălţimile Tarcăului şi peisajul rural care transmite multă tihnă şi linişte
Facilităţi camere:
Capacitate: 18 camere duble dispunând de:
- baie proprie (mai puţin două camere ce împart aceeaşi baie);
- pat matrimonial;
- Tv şi WiFi;
- Posibilitate pat suplimentar pentru copii;
- Halate şi prosoape pentru piscină, jacuzzi şi sauna uscată;
- Balcon (în unele camere);
Popas gastronomic în restaurantul “Chez Marie”
Gastronomia este un alt atu al pensiunii “Chez Marie”. Turiştii pot face o călătorie gastronomică printre gusturile preparatelor tradiţionale, după reţete din bătrâni dar adaptate zilelor noastre, cu produse din zonă (ouă proaspete de la fermă, peşte de apă dulce, roşii şi alte legume organice, carne de la fermele locale). De asemenea, din meniul variat al restaurantului, turiştii pot servi şi preparate din bucătăria internaţională sau meniuri pentru copii.