Toate Pensiunile

AcasaPensiuni

“La căsuţe Bran”

Ca o alternativă la cazările tradiţionale, casuţele tip camping sau bungalow-urile câştigă din ce în ce mai mulţi adepţi. Totodată, opţiunea de servicii “self-catering”...

Agrement şi experienţe de vacanţă la Cheile Grădiştei

Agrementul, în ultimii ani, joacă un rol esenţial în cadrul unei oferte turistice. Pensiunile, hotelierii, agenţiile de turism, au priceput acest lucru şi, mai mult decât atât...

Bran Chalet – Servicii rafinate şi ospitalitate

Elemente precum rafinamentul şi eleganţa reuşesc să se armonizeze perfect printre ospitalitatea şi tradiţiile zonei Bran-Moieciu.

Casa Lucreţia, Vama, Suceava

Casa Lucreția a fost fondată în 1998 de prof. Lucreția Lucuțar și dr. Silvestru Lucuțar și este nu numai un colț excepțional de natură nealterată ci reprezintă un adevărat univers gastronomic, cultural și spiritual.

Căsuţa Bunicii - cazare cu…natură şi tradiţii incluse

La 8 kilometri de Bran, lăsând în urmă Şimonul şi urcând pe dealul Balaban ajungi mai aproape de înălţimi, în mijlocul naturii, acolo unde, ca-ntr-o poveste…

Complexul turistic Doripesco, Vadu Roşu, Braşov

Când lași în urma ta Brașovul și te îndrepți spre farmecul medieval al Sighișoarei este bine să știi că aici, aproape de sufletul Transilvaniei, la Vadu Roșu, te așteaptă cu un ademenitor iz pescăresc Complexul Turistic Doripesco.

Complexul Turistic Mila 35, Tulcea, Delta Dunării

Clasificat la categoria trei stele, Complexul Turistic Mila 35 din Delta Dunării este situat la numai șapte mile marine distanță de Tulcea și se întinde pe o suprafață de 20.000 mp, pe malul stâng al Brațului Tulcea, al Dunării.

Complexul Turistic Pănicel, Râşnov, Braşov

Situată la 2 km de Râșnov și 0,5 km de DN 73 Brașov-Bran, pe un domeniu de aproximativ 70.000 mp, complexul Pânicel este locul perfect pentru cei ce caută o experiență completă de vacanță, într-un mediu tradițional rural.

Conacul Maldăr, Măldăreşti, Vâlcea

Conacul lui Maldăr - Relaxare în lumea boierilor și-a domnițelor de altădată

Conacul Şimonean, Bran-Şimon

Departe de forfota culoarului Rucăr-Bran, retrasă într-o zonă în care pădurile foșnesc iar răcoarea muntelui se traduce prin aerul curat pe care-l poți respira aici, Pensiunea Conacul Șimonean își așteaptă oaspeții.

Image
12 Dec 2018

ANTREC a decernat premiile Margareta de Aur

Respectând tradiţia anilor precedenţi, ANTREC România şi Revista Vacanţe la ţară au decernat premiile Margareta de...