Director revista
Redactor Sef
Din turismul rural romanesc
Alese de noi pentru voi
Sustinute de Vacantelatara.ro
Citeste in format PDF
Aperitiv
Foietaj de casă cu gurjoane din piept de pui, salată de icre cu ceapă - cu mix de icre de manciuria şi icre negre, tartină cu brânză de burduf şi strugure roşu, ou umplut cu cremă de măsline negre, salată de vinete coapte, salam de căprioară, cremă de brânză de vacuţă, telemea proaspătă, gogonele de curcan, muşchiuleţ de porc afumat, con cu cremă de urdă de vacuţă cu mărar, roşii cherry şi castravete.
Felul 2
Grătar de ceafă de porc cu garnitură de sufle de cartofiori cu brocoli şi caşcaval, salată de varză cruda albă şi roşie cu ulei de măsline şi mărar.
Desert de casă – reţetă proprie:
Tort cu Chantilly de ciocolată albă şi caramel
Cazarea la pensiuneaSf. Nicoale, Alunis
Pensiunea are 2 etaje, 6 camere, (2 dbl/aer condiţionat)
Facilităţi: Tv, baie proprie cu duş şi toaletă, încălzirecentrală, internet wi-fi.
Etaj I: 2 camere cu balcon, 2 camere fără balcon, hol marecu fotolii şi măsuţă.
Etaj II: 2 camere cu cu mansardă- recomandate familiilor cucopii.
Pensiunea “Sf. Nicolae”
comuna Alunis, Sat Alunis,nr 1002A
ANTREC Prahova
0740.021.651