Pensiunea Leonardo, Boloteşti, Vrancea

AcasaPensiuniPensiunea Leonardo, Boloteşti, Vrancea

Pensiunea Leonardo, Boloteşti, Vrancea

Pensiunea Leonardo, Boloteşti, Vrancea

  • Vacante la Tara
  • 12 April, 2019

Text şi fotografii: Daniel NEGUȚ

 

"Cea mai bunã promovare se face prin calitatea serviciilor tale!" (Felicia Sichin, administrator)

 

La poalele muntelui Măgura Odobeşti, la marginea unei zone de mediu protejate - deoarece aici există specii rare de păsări - se află pensiunea Leonardo, clasificată la trei margarete şi care străjuieşte aceste plaiuri din anul 2011.

 

Mai exact, Leonardo este pe strada Principală a comunei Boloteşti, din judeţul Vrancea, pe DN 2 (Focşani - Tg. Secuiesc), la 26 km de Focşani. Jumătatea din suma cheltuită pentru construirea pensiunii a fost obţinută prin programe europene.

 

Administratorul Felicia Sichin se poate lăuda că este absolventă a unor cursuri speciale de manager şi de administrator, astfel că toate acţiunile sale privind activitatea pensiunii Leonardo poartă girul profesionalismului desăvârşit.

 

În pădurea care se ridică deasupra pensiunii, pe coasta Măgurei, şerpuiesc drumuri forestiere, iar unul dintre planurile Feliciei Sichin este să transforme aceste drumuri în trasee turistice, pentru călătorii dornici de aventură.

 

Un alt proiect important este amenajarea unui teren mixt, de fotbal şi basket, unde turiştii să poată petrece clipe de destindere si agrement. 

 

Pensiunea Leonardo dispune de un gazon de circa 5.000 mp, iar alături există locuri de parcare, special amenajate pentru turiştii care poposesc aici.

 

Condiţiile de cazare

 

Pensiunea are în total 20 de locuri de cazare, în 10 camere duble, situate la etajul întâi al clădirii. Camerele au tot ceea ce are nevoie turistul pentru a se simţi confortabil: televizor, frigider, grup sanitar propriu, internet wireless. Unele camere sunt dotate şi cu aer condiţionat. 

 

Preţurile sunt competitive, raportate la orice altă locaţie care oferă aceleaşi facilităţi: 90 de lei /camera, ori 120 de lei/cu mic dejun inclus.

 

Altfel, masa poate fi comandată şi în sistem "a la carte", în funcţie de preferinţele fiecărui turist.

 

La parterul Pensiunii Leonardo se află salonul restaurant cu 180 de locuri, clasificat la trei stele, dar şi barul în care găseşti din abundenţă, permanent, băuturi pentru toate gusturile.

În restaurant există şi un spaţiu special amenajat pentru orchestră, cu staţie de amplificare - un element important pentru orice fel de petrecere! 

 

Tot la parter se află şi bucătăria proprie, unde specialişti bucătari prepară mâncăruri gustoase cu specific tradiţional, din ingrediente ecologice, procurate cu precădere din gospodăriile localnicilor.

 

De altfel, pensiunea este deja vestită printre turişti pentru "tochitura casei", un fel de "pomana porcului", inclusiv cu afumături şi mămăliguţă, servite pe un platou special din lemn!

 

La parter există şi o terasă cu 100 de locuri, iar - într-un spaţiu separat - se află o sală de conferinţe cu 50 de locuri, cu toate dotările specifice necesare.

 

Agrement şi timp liber în zonă

 

Zona Măgura este extraordinar de frumoasă, iar cei care ajung aici, vor reveni cu siguranţă! Mai mult decât atât, ei vor povesti cunoscuţilor momentele extraordinare petrecute la Pensiunea Leonardo, astfel încât publicitatea pozitivă se transmite din prieten, în prieten.

 

Turiştii veniţi pe aceste meleaguri deosebite pot alege, printre altele, să participe la drumeţiile organizate de aministrator pe traseele turistice convenite.

 

De asemenea, ei pot alege să viziteze lăcaşele de cult din apropiere, cum ar fi Mânăstirea Tarniţa sau cele două mânăstiri pe stil vechi, cea mai cunoscută fiind Mânăstirea "Duminica Mironosiţelor". 

 

Un alt punct important de atracţie este releul de televiziune, construit la altitudinea de 1.001 metri, de unde poate vă văzută toată Vracea!

 

Nu în ultimul rând, turisţii dornici să admire frumuseţile naturii, pot vizita cascadele Putna şi Lepşa, ori Cheile Tişiţei...

 

Pensiunea Leonardo, Boloteşti

ANTREC Vrancea

Str.Principală – DN2

pensiunealeonardo@yahoo.ro

www.pensiunealeonardo.ro