Comunicat de Presa - Bemol Capital 2

AcasaArticoleComunicat de Presa - Bemol Capital 2

Comunicat de Presa - Bemol Capital 2

Comunicat de Presa - Bemol Capital 2

  • Vacante la Tara
  • 7 January, 2019

INVITAȚIE

 

Bemol Capital vă invită pe 11 ianuarie 2019 orele 10.00 la Hotel Central (Bulevardul  Cosminului nr.2-4, Slobozia) la o sesiune de informare cu privire la proiectului “TEMPO – Tehnologie – Eficiență - Modernitate – Productivitate – Ocupare“. 

Proiectul TEMPO este un proiect strategic adresat persoanelor care au domiciliul sau reședința în Regiunea Sud Muntenia (județele Prahova, Dambovita, Arges, Călărași, Giurgiu, Ialomița și Teleorman) și care doresc să înființeze afaceri în zona urbană. Proiectul vizează finanțarea unui număr de 54 de noi întreprinderi și include activități de formare, consultanță antreprenorială pentru un număr de minim 450 de persoane, precum și sesiuni de mentorat și sprijinire a funcționării întreprinderilor nou create.

Având în vedere specificitatea membrilor parteneriatul proiectului, intenționăm să finanțăm cât mai multe idei de afaceri în domeniul industriilor creative.  Proiectul își propune să aducă noi oportunități de susținere a unor activități independente în sectoare precum muzica, publicitatea, arhitectura, artele plastice, meșteșugurile, design-ul, filmul, artele scenei, editarea (publishing), medicina și va pune la dispoziția publicului un centru de dezvoltare a inițiativelor antreprenoriale.

Evenimentul se adresează în primul rând persoanelor interesate să își dezvolte o afacere sustenabilă, prin accesarea unor finanțări nerambursabile în valoare nominala maximă de 40.000 EUR. Presa locala este binevenită la aceste evenimente.

Proiectul TEMPO este cofinanțat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 (POCU 2014 – 2020) și se va desfășura pe o perioadă de 3 ani.

 

Vă așteptăm cu drag,

Bianca Beatrice Michi Nema, 

Director General Bemol Capital

Contact : +40 31.436.25.80 

bemol.capital@gmail.com 

tempo.bemolcapital.ro 

facebook.com/TEMPO.RomaniaStartUP