Numarul Curent

August 2018
L m M J V S D
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Valeria si Teodora
v? ureaz?
Vacan?e cu Farmec !

?


Bunatati din pensiuni
Bun?t??i de la Pensiunea La Maison, Bran

Pr?jitur? cu fructe

Ingrediente pentru o tav? mare:

5 ou?, 20 linguri f?in?, 20 linguri zah?r, 20 linguri ulei, 20 linguri lapte, fructe.

Proces tehnologic :

Albu?urile se bat spum? cu un praf de sare, apoi se adaug? zah?rul bat?nd bine. Urmeaz? s? ad?ug?m pe r?nd g?lbenu?urile ?i uleiul. Cu o lingur? de lemn se incorporeaz? u?or f?ina ?i laptele. Compozi?ia astfel ob?inut? se toarn? ?n tav? ?i se adaug? fructele care ?n prealabil au fost t?iate buc??i ?i date prin f?in?. Pr?jitura se introduce ?n cuptorul ?ncins la temperatura de 160-180 grade; Se las? la cuptor 25-30 min ?n func?ie de grosimea t?vii.

Prezentare:

Se pudreaz? cu zah?r ?i se orneaz? cu fructe proaspete.

?

Citeşte mai mult...
 
Bun?t??i de la Pensiunea Cr?iasa Mun?ilor, Moieciu de Sus, Bra?ov

MU?CHIULE? ?MPLETIT ? LA MOIECIU; ingrediente: mu?chiule? de porc preparat la gr?tar, condimente, garnitur? asezonat?


FIC??EI DE PUI CU RONDELE DE CEAP?; ingrediente: fic??ei de pui, ceap? ro?ie, vin alb, condimente


PULP? DE PUI LA CEAUN; ingrediente: pulp?pui, condimente, ulei, garnitur? asezonat?


?NI?EL DE PUI; ingrediente: piept de pui, ou?, f?in?, condimente, garnitur? asezonat?


P?STR?V LA GR?TAR/TIGAIE; ingrediente: p?str?v, condimente, cartofi natur, se orneaz? cu l?m?ie


FRIG?RUI DE PUI; ingrediente: piept de pui, ardei gras, ceap?, ro?ii, condimente, preparat la gr?tar


TOC?NI?? PICANT? ? LA MOIECIU; ingrediente: piept de pui, ro?ii, ardei gras, ceap? ro?ie, usturoi, vin ro?u, suc de ro?ii, ardei iute, condimente

Citeşte mai mult...
 
Buc?t?ria Pensiunii Domnescu, ca la ?tata? acas?

?n vacan?ele noastre unul din lucrurile pe care punem mare pre? este m?ncarea ?i c?t de bun? este ea acolo unde ne vom caza. Tocmai de aceea unul din ?ingredientele? succesului unei pensiuni este buc?t?ria ?i calit??ile buc?tarului.

?n familia Domnescu din S?li?te, faptul c? domnul Costel este de profesie buc?tar, nu doar c? a ajutat la dezvoltarea afacerii pe care ?i-au f?cut-o ?n turism, ci chiar a fost unul din motivele pentru care au ridicat pensiunea care le poart? numele.

Baz?ndu-se pe calit??ile de buc?tar domnului Costel, de care te convingi dup? primele ?mbuc?turi, au pus bazele pensiunii ?i au ?nv??at turismul pas cu pas. Acum pensiunea este o cas? pentru to?i cei ajung la doamna Marilena ?i la domnul Costel ?i mul?i dintre cei care au ajuns odat? se re?ntorc ?n fiecare an. E cam greu s? ??i sco?i din inim? ?i din minte lini?tea, oameni cu inima deschis? ?i condi?iile de cazare pe care le g?se?ti aici. Dar cel mai greu este s? ui?i de bucatele domnului Costel.

Citeşte mai mult...
 
Bun?t??i de la Pensiunea Georgeta

Balme?

Ingrediente:

- Unt de oaie? - 50 grame
- Ca? de br?nz? ? 1 kg
- Urd? dulce - 300 grame
- Ceapa verde tocat?
- M?rar
- Sare dup? gust

Mod de preparare:

Pentru ?nceput untul se tope?te ?n ceaun, ad?ug?nd treptat ca?ul de br?nz?. Al doilea pas const? ?n ad?ugarea urdei dulci, asigur?nd astfel topirea optim? a ca?ului. C?nd acesta se tope?te, ad?ug?m ceapa verde, tocat? m?runt. Se mai las? la c?lit, iar c?nd aceasta s-a c?lit suficient ad?ug?m m?rarul tocat.

Recomandare: Se serve?te cu m?m?ligu?? cald?.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 8 din 14

Aboneaz?-te



C?utare ?n site:

QMagazine