Numarul Curent

Septembrie 2018
L m M J V S D
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Valeria si Teodora
v? ureaz?
Vacan?e cu Farmec !

?


Evenimente Trecute
Oferte de ultima ora - Sarbatori de iarna in Pensiunile ANTREC

ANTREC Bra?ov

Oferta Revelion - Pensiunea AMA, Bran

250 lei\ pers \zi (cazare, demipensiune si masa festiva de Revelion)

30.12.2014: Cina: -palinca, gustare cu preparate de casa, saculeti din carne de porc umpluti cu ciuperci si legume la gratar, papanasi cu dulceata de afine si smantana

31.12.2014:Mic dejun: bufet suedez cu preparate de casa; MASA FESTIVA: palinca, salata de cruditati cu ton, toba, lebar, sorici in saramura, piftie de curcan, chec aperitiv din branzeturi, rulouri din piept de curcan, ciuperci surpriza, pui Shanghai, goujon de salau, cruditati, cafea cu jofre de ciocolata, file de salau pane cu sos Meuniere cu garniture de cartofi natur presarati cu cimbru, marar si lamaie, sampanie, muschiulet de porc impletit la cuptor cu piure de sfecla rosie, sarmalute in cuib si carnaciori de casa, smantana, mamaliguta si ardei iute, cozonac si prajituri de casa, ciorba de burta sau de potroace

01.01.2015: Mic dejun:-bufet suedez cu preparate de casa; Cina:palinca, bors de gaina cu taitei de casa, friptura de vitel la tava cu sos de vin si rozmarin, clatite Oscar

02.01.2015: Mic dejun:-bufet suedez cu preparate de casa; Cina: ciorba de vitel ?a la grec?, snitel din piept de curcan cu ciuperci, cupa de portocale cu crema de vanilie

03.01.2015: Mic dejun: -bufet suedez cu preparate de casa

Pers contact: Ioana Marin 0744.247.810

Citeşte mai mult...
 
Sarbatori de iarna si traditii cu A.N.T.R.E.C. Gorj - Oferta Craciun - Pensiunea Casa Cartianu, Turcinesti

Sarbatori de iarna cu A.N.T.R.E.C. Gorj

Oferta Craciun - Pensiunea Casa Cartianu, Turcinesti

Sarbatorile de iarna pun pe jar proprietarii de pensiuni din Gorj care fac pregatirile necesare pentru a-si primi oaspetii. Camarile si beciurile sunt gata sa-si reverse pe mesele intinse produsele adunate din toamna: zacusca de legume,de ciuperci,ghiveciul, buretii de fag murati,magiunul pastrat in oale de pamant,poamele uscate, ardeii iuti copti pe table si conservati etc. De la beci, muraturile acrite cu liveji, varza acra, tuica de corcoduse, de prune, comina cea care merge fiarta, vinul alb, rosu, rose, dulce, demidulce, demise sau sec din curelele de vie ce rodesc din soiuri aproape de disparitie de pe dealurile Balanestilor sau Musetestilor ca Berbecel, Nistoresti,Cordesti si altele.

In Gorj porcii se taie inainte de Craciun pentru ca preparatele sa fie gata de sarbatoare, asta presupunand cu 8-10 zile inainte. Carnatii se zvanta, se dau la fum cu lemn? de fag, la fel toba si caltabosii; slanina se da la saramura pastrandu-se apoi asa sau afumata si apoi atarnata in beci, la fel jambonul care se pastreaza pana la Pasti. Cand vin oaspetii ,pot participa la ultimele pregatiri, fierb tuica, o pun in cesti, pot prepara pomana porcului si apoi sa se aseze la masa. Se incepe cu o gustare din slaninuta , caltabosi, carnati uscati, branzeturi, ceapa, usturoi. Apoi se servesc sarmalele fierbinti? si piftiile dupa care se face pauza de plimbare pe zapada cu sania, sau daca nu e zapada, e bun si mersul pe jos. Dupa atata oboseala ce e mai bun decat un pahar de vin pe langa carnatii sau friptura prajiti pe gratar sau in tigaie. Acum isi intra in rol buretii de fag murati sau varza acra cu ulei si boia care pot face pavaza impotriva colesterolului. La desert se poate opta intre cozonac aromat si pufos, clatite cu urda sau magiun si samburi de nuca ori papanasi cu dulceata de afine. Dimineata dupa o tuica fiarta, ce poate fi mai bun decat o fiertura de curcan sau de gaina acrita cu zeama de varza sau o fasole batuta, dupa care, cine poate o ia de la inceput.

Citeşte mai mult...
 
Sarbatori de iarna la Pensiunea Busu, Bran - ANTREC Brasov

Pensiunea "LA BUSU", Bran - ANTREC Brasov

Oferta Revelion 2015

Varianta 1:

Cazare f?r? mas?, pre?: 170 lei/noapte/persoan?

Condi?iile rezerv?rii:

  • Pachet sejur minim:?4 nop?i.?Data de intrare:?29.12.2014.?Check-in: dup? ora?13, check-out: ?nainte de ora 12.
  • Unitatea se ?nchiriaz??unui singur grup de 22 persoane.
  • Num?r locuri disponibile: 22, distribuite ?n 9 camere cu b?i proprii
  • Copiii sub 3 ani: gratuit
  • Copiii ?ntre 3 ani ?i 7 ani au reducere de 50% din pre? f?r? pat suplimentar
  • Avans la rezervare:?50 %

Unitatea noastr? se ?nchiriaz? doar integral. Pre?ul de ?nchiriere integral? pentru 4 nop?i unui grup de 22 persoane este 14960 lei. Un numar mai mic de persoane va achita tot 14960 lei.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 9 din 53

Aboneaz?-te



C?utare ?n site:

QMagazine