Numarul Curent

Decembrie 2018
L m M J V S D
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Valeria si Teodora
v? ureaz?
Vacan?e cu Farmec !

?


Evenimente Trecute
Vino la TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference sa intalnesti liderii industriei!

Cel mai important eveniment din industria hoteliera, a turismului si a ospitalitatii din Romania, TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, va avea loc in perioada 6-7 mai, in cadrul JW Marriott Grand Hotel, Bucuresti, si cuprinde doua zile de conferinte avansate, seminarii interactive si o gala exclusivista de premiere.

CONFERINTE

In prima zi a evenimentului, 6 mai, se va desfasura si conferinta in care panelul de vorbitori specializati in cele mai diverse arii de expertiza din industria hoteliera si a ospitalitatii vor oferi participantilor o imagine la zi asupra tendintor din industrie si integrarii tacticilor de investitii. Dupa-amiaza, vor avea loc trei sesiuni de dezbateri: Investitii - perspective de investitii in sectorul hotelier, Turism - managementul destinatiilor din romania cu potential de atragere a turistilor, Hoteluri - tactici eficiente de marketing pentru stimularea vanzarilor.

Citeşte mai mult...
 
Conferința de lansare a proiectului Calificarea - stimulent al creșterii performanței în domeniul turismului din România

Conferința de Lansare a Proiectului

Calificarea - stimulent al creșterii performanței în domeniul turismului  din România POSDRU/164/2.3/S/141640

 

 

 

S.C. Development Projects and Strategies S.R.L. în parteneriat cu S.C. Media Scope S.R.L., Asociația O șansă pentru Fiecare, Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – Filiala Brașov, Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – Filiala Iași, S.C. INIȚIAL S.R.L. a organizat Conferința de Lansare a Proiectului Calificarea - stimulent al creșterii performanței în domeniul turismului  din România - POSDRU/164/2.3/S/141640.

Conferința a avut loc la  JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Salonul D în data de  8 aprilie 2015 cu începere de la ora 15:30.

În cadrul evenimentului au luat cuvântul:

Citeşte mai mult...
 
Ziua Natioanala a Turismului Rural, Rasnov

Continuând tradiţia anilor trecuţi în weekend-ul Floriilor, A.N.T.R.E.C. România, alături de A.N.T.R.E.C. Braşov şi Primăria din Râşnov, cu sprijinul Asociaţiei Rosenau Turism organizează Ziua Naţională a Turismului Rural în cadrul Complexului Turistic Pănicel Râşnov.

Această sărbătoare adună laolaltă proprietari de pensiuni, meşteri populari, ansambluri de dansatori şi interpreţi de muzică populară, oficialităţi locale şi naţionale, reprezentanţi A.N.T.R.E.C, reprezentanţi mass-media, bloggeri de turism şi nu în ultimul rând, turişti curioşi atraşi de redescoperirea tradiţiilor, meşteşugurilor şi a ospitalităţii româneşti. Manifestarea este o bună ocazie de întâlniri ad-hoc între reprezentanţii din mediul turismului rural şi nu numai, prilej de a discuta despre oportunităţile pentru turismul rural şi dezvoltare rurală, tendinţele din acest sector, proiecte şi programe de promovare a activităţilor specifice acestui domeniu, despre importanţa agroturismului şi despre meşteşugurile tradiţionale.

Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 5 din 53

Aboneaz?-teC?utare ?n site:

QMagazine