Numarul Curent

Decembrie 2018
L m M J V S D
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Valeria si Teodora
v? ureaz?
Vacan?e cu Farmec !

?


Festivalul Folcloric ?Florile Oltului?, Avrig, Sibiu

Festivalul Folcloric ?Florile Oltului? este un eveniment cu veche traditie in randul festivalurilor de marca destinate promovarii tezaurului spiritual al tarii noastre.

Dupa o intrerupere de cativa ani in care evenimentul a experimentat o forma mixta iesind astfel din elita festivalurilor valoroase de folclor -anul acesta ? cu o editie aniversara ? Festivalul ?Florile Oltului? revine in randul evenimentelor de gen care aduc pe scena valori ale mostenirii noastre si isi propune ca, in scurt timp, sa-si recastige locul in elita festivalurilor folclorice concurs din Romania.


Nu este un inceput ci este o revenire la valorile perene ale neamului nostru si va rugam sa fiti alaturi de noi in sustinerea unui eveniment ce-si doreste un standard calitativ ridicat.

?

Nici un eveniment de marca nu poate exista fara suportul unor oameni de valoare, fara sprijinul unor iubitori ai culturii adevarate.?

Acesta este motivul pentru care ne adresam dvs si speram ca veti accepta sa participati la edificiul unui festival ce trebuie sa ?creasca? astfel incat sa devina o referinta importanta in calendarul evenimentelor culturale regionale sau, de ce nu, nationale.

Organizatori : Prim?ria Ora?ului Avrig ?i Consiliul Local Avrig prin
Casa de Cultura a Orasului Avrig,
Biblioteca Orasului Avrig , Centrul de Informare Turistica

PROGRAM:

Sambata 27 august, ora 18
- Ansamblul Folcloric Purtata Avrigului - junior
- Ansamblul Folcloric Scoreiu
- Ansamblul Folcloric Bujorelul de Balea
- Ansamblul Folclotic Dragus
- Ansamblul Folcloric al Casei de Cultura Fagaras
- Ansamblul Folcloric Botizana Cluj?


Duminica 28 august, ora 16

- Ansamblul Folcloric Purtata Avrigului
- Grupul Folcloric Cetina de Brad , Victoria
- Televiziunea FAVORIT si invitatii sai
- Ana Munteanu?
- Anca muntean
- Elena Jurjescu Todi
- Mircea Cartisorean
- Vasile Conea
- Ilie Medrea
- Robert Tarnaveanu?
- Victoria Meitescu, Iulia Banciu, Adelina Popa, Ansamblul Bocsana Caransebes, Ansamblul Bontida Cluj, Mariana Suscan, Iustina Span, Mirel Chialda,Floare Hojda Tomoiaga, Nicolae Pampu, Ioan Dancanet, Ioana Solea, Viorel Fratila, Violeta Deminescu, Daniela Tarnauceanu
- Ansamblul Folcloric JIDVEI Romania

Va asteptam cu drag !

Comerciantii care doresc sa participe la targul de produse traditionale organizat in cadrul evenimentului sunt rugati sa ne contacteze pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la telefon 0269 523 101 unde veti primii informatii legate despre criteriile de participare si costuri. Inscrierile comerciantilor se fac pana in data de 19 august inclusiv.

 

Aboneaz?-teC?utare ?n site:

QMagazine