Numarul Curent

Noiembrie 2018
L m M J V S D
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
Valeria si Teodora
v? ureaz?
Vacan?e cu Farmec !

?


Programul Special "Vacante la tara"- primii sapte ani Nr. 69 - Septembrie 2009


Lansat initial impreuna cu Ministerul Turismului, Programul Special "Vacante la Tara" a aparut ca o posibilitate de a oferi vacante la tarife convenabile la inceputul si sfarsitul sezonului, in lunile mai-iunie, respectiv septembrie-octombrie. In acelasi timp, este si o varianta pentru proprietarii de pensiuni de a avea turisti chair si in aceste perioade, acre sunt mai putin aglomerate, cu predilectie in zilele lucratoare.

Acest lucru s-a intamplat nu demult , si spun asta cu toate ca au trecut deja 7 ani de atunci. Cele XIII editii care s-au desfasurat pana acum au castigat o amploare tot ami amre de la an la an, iar publicitatea tot ami asudua a sporit impactul acesteia.

Inca de la prima editie care a avut loc in luna mai a anului 2003, s-a constatat interesul crescut al turistilor pentru acest program, si pe langa aceasta, proprietarii de pensiuni au fost multumiti de rezultat, cu toate ca terifele au fost extrem de reduse. Incepand de atunci, durata programului a crescut progresiv si tot mai multe pensiuni din diverse judete ale tarii au inceput sa se inscrie pentru urmatoarele editii.

Acum, odata cu inceputul celei de-a XIV-a editii a Programului Special (1 Septembrie - 1 Noiembrie), pe langa faptul ca pensiuni din peste 40 de localitati asteapta turistii interesati de aceasta oferta, noutatea este faptul ca multe dintre ele ofera, in aceiasi bani, si micul-dejun cu produse traditionale (dulceturi, branzeturi, oua proaspete, slaninuta).

In plus, de anul acesta exista si cateva pensiuni de patru si cinci margarete (Pensiunea "Ecotur Resort" - Ceahlau, Neamt; Pensiunea "Perla Ariesului" - Albac, Alba) care accepta tarifele stabilite, iar acestea sunt cu siguranta cele mai cautate, in momentul de fata fiind deja rezervate pentru aproape toata perioada de desfasurare a programului. Speram ca la editiile viitoare sa participe din ce in ce mai multe pensiuni, ideea fiind aceea de a oferi si o mai buna ocazie de promovare, mai ales prin fidelizarea oaspetilor.

La final, va invitam pe toti sa petreceti 6 zile (5 nopti) la o pensiune turistica!

Puteti alege intre o pensiune turistica de doua margarete cu numa 150 lei pentru toata perioada, sau una de trei, patru sau cinci margarete, la tarifuld e 195 lei/sejur!

 

Aboneaz?-teC?utare ?n site:

QMagazine