Numarul Curent

Ianuarie 2019
L m M J V S D
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Valeria si Teodora
v? ureaz?
Vacan?e cu Farmec !

?


Festivalul Zile si Nopti Albe la Snagov

Primaria Snagov impreuna cu Fundatia pentru Democratie, Cultura si Libertate organizeaza in perioda 6-8 septembrie a.c. ?Festivalul Zile si Nopti Albe la Snagov.

Proiectul isi propune sa relanseze zona Snagovului, care de acum 80 de ani a fost conceputa ca un spatiu de agrement pentru bucuresteni si prahoveni. Anul acesta se implinesc 80 de ani de cand Primarul General al Capitalei Dem Dobrescu, in anul 1933, anunta inscrierea Snagovului in circuitul turistic al Bucurestiului.

Manifestarea se bucura de spijinul comunitatii de afaceri din zona si - poate nu intamplator -majoritatea companiilor din Snagov au ca domeniu de activitate tocmai agrementul.

Ne propunem ca manifestarea sa devina una de traditie, iar anul acesta sa fie doar prima editie dintr-un lung sir de editii anuale.

Manifestarea va dura trei zile si doua nopti si se va desfasura in diferite locatii din Snagov.

Vineri, 6 septembrie 2013, prima zi a festivalului, este dedicata bunicilor si nepotilor, dar si motociclistilor. Sambata si duminica, 7-8 septembrie, sunt dedicate publicului larg.

Vom organiza manifestari sportive atat pe lacul Snagov -Regata Old Boys and Girls a fostelor glorii ale canotajului romanesc - dar? si concursuri intre echipaje formate ad hoc. Pe stadionul Comunei Snagov se vor organiza un meci ?old boys? ? membri ai nationalei de fotbal a Romaniei contra echipelor comunelor partenere si meciuri ale echipelor de tineret. Vom mai organiza concursuri de pescuit, dar si un concurs de gatit la care vom invita sa se inscrie primari din diferite localitati.

Nu i-am uitat nici pe biciclisti care vor fi invitati sa participe si pentru care vor fi organizate trasee si concursuri si carora le vom asigura spatii de campare.

Activitati in aer liber cum ar fi golf, echitatie pentru copii, manifestari sportive organizate ad-hoc vor fi organizate in diferite locatii ale partenerilor la fel ca? si un targ de produse traditionale alimentare si ne alimentare si un targ de carte la care speram sa beneficiem de prezenta unor autori.

O idee la care tinem foarte mult si pe care dorim sa o lansam cu aceasta ocazie o reprezinta ?conferintele Descult prin iarba? - o suita de intalniri cu omeni din diverse medii care vor vorbi despre domenii de mare interes in fiecare dimineata intre orele 07:00 ? 08:30. La aceste conferinte vor fi lectori personalitati bine cunoscute dar si anonimi de succes cu profesii atipice.

Festivalul se va incheia cu o defilarea ambarcatiunilor pe lacul Snagov la care vor participa si riveranii cu ambarcatiunile lor.

Serile sunt dedicate concertelor hard rock vineri noapte si un concert cu artisti de toate genurile sambata. Bineinteles nu vor lipsi de acum traditionalul foc de artificii si joc de laser vineri si sambata noaptea.

 

Aboneaz?-teC?utare ?n site:

QMagazine