Numarul Curent

Ianuarie 2019
L m M J V S D
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Valeria si Teodora
v? ureaz?
Vacan?e cu Farmec !

?


Va asteptam la Expo Flowers & Garden - Expozitia Internationala de flori, amenajari peisagistice si gradinarit, 18 - 21 Aprilie, Romexpo - Bucuresti

In perioada 18 - 21 Aprile va avea loc la Romexpo, Bucuresti - Expo Flowers & Garden - Expozitia Internationala de flori, amenajari peisagistice si gradinarit.

Revista Vacante la tara este partener Media al acestui eveniment si vom fi prezenti cu stand expozitional in cadrul acestei manifestari, prilej ideal pentru vizitatori sa rasfoiasca si sa achizitioneze ultimile numere ale revistei noastre. Cu ocazia Expo Flower & Garden vom cauta sa evidentiem articolele continand prezentarile Pensiunilor ANTREC care impresioneaza prin farmecul gradinilor lor, amenajarilor interioare si multe altele.

Va asteptam !

Ai o gradina si nu stii cum sa procedezi??

Sfaturi, plante, idei, le gasesti la Expo Flowers & Garden, intre 18 si 21 aprilie

la ROMEXPO

?

?

Mai mici sau mai mari, pline de plante clasice sau exotice, amenajate dupa ultimele tendinte sau nu, gradinile sunt un spatiu aparte care, odata incredintat unui arhitect peisagist, poate deveni o opera de arta.

An de an, tendintele in materie de arhitectura peisagista se schimba, iar pentru cei care vor sa-si pastreze spatiile verzi ??in pas cu moda?? vizitarea unor expozitii specifice este un punct de neratat din agenda anuala.

Gradina anului 2013 ar trebui sa aiba un design geometric cu linii drepte, bine delimitate. Daca spatiul nu va permite, va puteti orienta oricand spre cele amenajate la inaltime. Un colt verde atractiv poate fi construit chiar si pe terasa, acoperis sau pe balcon cu ajutorul rasadnitelor sau ghivecelor.

Pentru un design complet, in care nimic nu este lasat la voia intamplarii, EXPO FLOWERS & GARDEN isi deschide portile intre 18 si 12 aprilie la ROMEXPO.

Organizata in Pavilionul C2 al ROMEXPO, Expozitia Internationala de Flori, Amenajari Peisagistice, Horticultura si Gradinarit va prilejui intalnirea cu reprezentantii comerciali din domeniul firmelor de consultanta in peisagistica si cu producatorii si distribuitorii din domeniul horticulturii. Tot aici puteti gasi produsele necesare intretinerii spatiilor verzi.

Astfel, veti avea ocazia sa va intalniti cu profesionisti din domeniul amenajarilor exterioare de la care puteti afla cele mai noi trend-uri in domeniu dar si sfaturi utile atat pentru gradinarii incepatori, cat si pentru cei avansati.

Nenumarate tipuri de plante, idei pentru intrebuintarea si ingrijirea lor, demonstratii si tipuri de amenajari, toate sunt la EXPO FLOWERS & GARDEN intre 18 si 21 aprilie la ROMEXPO.

?

?

?

?

?

In acelasi timp cu EXPO FLOWERS & GARDEN vor mai avea loc targurile CONSTRUCT EXPO, AMBIENT EXPO, ROMTHERM, ANTIQUE MARKET si TARGUL DE PRODUSE TRADITIONALE.

Mai multe detalii despre eveniment pe www.expoflowers.ro

 

Aboneaz?-teC?utare ?n site:

QMagazine